lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulua odotellessaMinusta joulukalenterin tekeminen oli niin kivaa puuhaa, että piirsin sen myös vuoden viimeiseen Ylkkäriin. (Aikaavievää puuhaa se oli kyllä myös, mutta kivaa silti.) Alemmassa kuvassa näkyy itse toteutus, josta numero yksi onkin jo viety ja kakkonen juuri menossa. Hih!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kiva! Aivan yliveto! Joulukalenterikeskustelu on muutoinkin käynyt kiivaana kaveripiirissäni. Yksi kaveri teki tyttärelleen semmoisen tehtäväkalenterin. Luukuissa saattaa olla esimerkiksi: ripustetaan jouluvalot, leivotaan pipareita tai mennään elokuviin. On kuulemma saanut suuren suosion! Kelpaisi minullekin :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitti Paula! Minä sain itse teekalenterin ja se se vasta yliveto onkin! Olen niin iloinen joka aamu, kun uusi teeyllätys odottaa avaamista ja maistamista. Mainio idea tuo tehtäväkalenterikin, siis kalenterin ja jouluvalmistelujen yhdistäminen! Ja aineettomia lahjoja olisi kivaa suosia enemmänkin, ja miksei joulukalenterikin voisi olla aineeton. :)

    (Nyt muuten huomasin, että vähän eri juttuja olen piirtänyt tuohon päivikseen kuin mitä kalenterista oikeasti paljastuu, ettei kalenterin avaaja saisi liikaa vihiä tulevista ylläreistä, heh.)

    VastaaPoista