perjantai 23. joulukuuta 2011

Kortit ja paketit

Myönnän, että tänä vuonna olin laiska jouluaskartelija. Kortteja tuli silti tehtyä muutama ja paketteja käärittyä toki, vaikka nyt vasta joulun alla. Erään pikkutytön pakettiin kääriytyi tuollaiset itse improvisoidut eläinvillasukat, jotka näyttävät minusta piikittömiltä siileiltä. Voisin melkein itsekin käyttää tuollaisia. (Eläinsukkien taustalla pilkottaa jotain, jonka voin esitellä teille myöhemmin.)

7 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia joulukortteja ja paketteja! Ja niin söpöset sukatkin! Suu auki täällä kaikkea ihastelen :)

  Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitti, M ja Paula! Paketoiminen on minusta erityisen kivaa puuhaa, tekisin sitä mielellään useamminkin. Ja kivaa, kun nuo sukat onnistui hyvin, vaikka ihan omasta päästä tein. Onnellista uutta vuotta teillekin nyt joulun jo mentyä! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja ja paketteja! Minustakin paketoiminen on niin mukavaa, että sitä oikein odottaa. Ja sukat on kaikista suloisimmat! On ehkä pakko tehdä joskus kotisukiksi jotkut vastaavat, ja veljen lapsille olisi kanssa kiva antaa tuollaiset. Simppelit, mutta silti niin ilmeikkäät otukset. Kiitos inpiraatiosta taas Anna!

  VastaaPoista
 4. Olepas hyvä, Maija! :) Sukkaideaa on helppo soveltaa ja varmaan tulisi kivat kotisukat vähän isompiinkin jalkoihin. Lahjan saajakin kuulemma tykkäsi sukistaan. Paketoinnista tuli mieleen, kun minua vieläkin harmittaa, etten osallistunut japanilaisen paketoinnin kurssille pari vuotta sitten. Se ois varmaan ollut aivan mainio kurssi.

  VastaaPoista
 5. Teippi hidastaa paketin avaamistakin kivasti!

  VastaaPoista
 6. Juu se on jännempää niin, kun paketti ei ihan heti aukeakaan.

  VastaaPoista