keskiviikko 31. elokuuta 2011

Suvilahdessa

Parisen viikkoa sitten oli Flow ja Suvilahti oli pukeutunut huvipuistomaiseen asuun. Valot, värit ja ilmapallot tekivät tunnelmasta iltaisin aika satumaisen. Ei voi olla tykkäämättä! (Ja mikä muuten olisi nätimpi tapa ilmoittaa bajamajojen sijainnista kuin toilet-ilmapallo?)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania värejä ja valoja, kuin vanhan ajan sirkus! Olen lukenut merkintäkaupalla hehkutuksia tuntematta tippaakaan harmistusta siitä, etten käynyt Flowssa tänä(kään) vuonna, mutta nämä kuvat... huoh. En tiedä bändeistä, mutta tuon toilet-ilmapallon olisin tahtonut nähdä livenä.

    VastaaPoista
  2. Minä olen Flow'ssa ollut aina myyty siitä, kun festarialueen ulkonäköön panostetaan tällä (juuri oikealla!) tavalla. Tosin eipä näistä kuvista välity esimerkiksi jonotus vessaan, vielä pidempi jonotus ruokakojuille, ärsyttävä tungos, rapavelliksi muuttunut siirtonurmikko tai harmistus siitä, kun yksi omista suosikkiesiintyjistä peruu. Onneksi söpöt yksityiskohdat (kuten toilet-ilmapallot) korvaavat aika paljon. Ja minusta tuntuu, että Suvilahti muuttuu nätimmäksi vuosi vuodelta, eli ensi vuonna on taas uusi mahdollisuus tavata toilet-pallo livenä.

    VastaaPoista